Elite Calaca Keepershandschoenen

In het seizoen 2019-2020 zijn er een aantal nieuwe Elite keepershandschoenen op de markt gekomen, met een opvallend design. Het lijkt net of je door de handschoen heen kunt kijken, en je de botten van de keeper ziet. Dit is natuurlijk niet zo, maar Elite Sport heeft het design zo gemaakt, dat je witte botten ziet. Bekijk hieronder de keepershandschoen van het Israëlische keepersmerk.

Elite.sport.calaca.keepershandschoenen

Design

Wij volgen al ongeveer 10 jaar alle keepersmerken in Nederland en daarbuiten, en hebben nog nooit zo’n mooie keepershandschoen gezien. De wit-zwarte kleurencombinatie is heel erg gewild onder de jeugdkeepers in Nederland. De likes op Insta gingen ontzettend hard toen wij deze nieuwe keepershandschoen voor het eerst publiceerde aan onze volgers. De verwachtingen is dat duizenden jeugdkeepers in het seizoen 2019-2020 met dit model gaan keepen in Europa.

Grip

Eerlijk is eerlijk. Het design is allemaal leuk en aardig maar het gaat er natuurlijk om dat je ballen klemvast kunt pakken met je voetbalhandschoenen. Daar hoef je je bij de Elite Calaca ook geen zorgen over te maken. het uiteinde van de vingers is wat gerolder zodat de handschoenen makkelijker contact maakt met de bal. Hierdoor vergroot je de kansen om de bal niet los te laten. Verder is de latex van Elite Sport altijd van uitstekende kwaliteit, dat je ook voldoende balgevoel hebt als het regent. Bij sommige andere keepersmerken is het haast onmogelijk om ballen vast te houden, als het heeft geregend. Dat is bij Elite Sport gelukkig niet het geval. Koop je Elite handschoenen? Dan koop je kwaliteit. Elite Sport maakt geen rommel en goedkope handschoenen die naar een paar keer dragen al kapot gaan.

Elite Sport Calavera keepershandschoenen

Calavera-keepershandschoenen.elite.sport

Hierboven zie je de Elite Calavera die ook in 2019 verkrijgbaar is. De designers hebben dezelfde keepershandschoen gepakt als de Elite Calaca, alleen hebben ze het uiterlijk iets anders gemaakt. Op dit model hebben ze een doodshoofd geplaatst. Vele doelmannen vinden dit angstaanjagend. Dit model is verkrijgbaar in de maten 5 t/m 11 en gaat bij KeepersTalent.nl slechts €54 kosten en je betaalt geen verzendkosten. Je kunt natuurlijk ook de Elite Calaca of Calavera komen testen in onze keeperswinkel in Breda. We zijn maar beperkt geopend dus bekijk goed onze openingstijden.

KLIK HIER om alle nieuwe keepershandschoenen van Elite Sport te bekijken.

 

Keepershandschoenen personaliseren

Het is ook mogelijk om je naam op een tekst op je handschoen te laten bedrukken. Dit kunnen wij doen in verschillende kleuren. Hierdoor maak je je keepershandschoenen meer eigen. Wij laten het drukwerk altijd verzorgen door het Bredase bedrijf: ‘Drukwerk93′.nl. Goedkoop, professioneel en snel. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf voor al jouw textieldrukwerk, dan moet je echt eens een bezoek brengen aan het Hazepad 15-8 in Breda bij de jongens van Drukwerk93.

Wat zijn de beste keepersmerken?

Deze vraag wordt heel vaak aan ons gevraagd. Ieder keepersmerk heeft zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen uiteraard. Maar als ik op dit moment kon kiezen uit alle merken die er tegenwoordig zijn, zou ik gaan voor Elite Of Sells. De meeste mensen die weinig verstand hebben van handschoenen, zullen denken dat Nike en Adidas de beste kwaliteit leveren. Voor voetbalschoenen en trainingspakken moet je uiteraard bij Nike of Adidas zijn, maar voor keepershandschoenen geld dit niet. Uhlsport, Reusch, Aviata, Elite, The One Glove, Onekeeper en Sells zijn allemaal merken die in mijn ogen beter zijn dan Nike en Adidas. Nike en Adidas hebben 2 nadelen waarom ik ze nooit zou kopen in de winkel. Ze zijn ontzettend duur en gaan ontzettend snel kapot. De grip is uiteraard wel heel goed maar de grip van Sells en Elite vind ik nog een stukje beter.

Ook zijn de Elite Ork, Elite Aztlan en Elite Calavera ontzettend populair en deze zijn slechts voor €54 hier te bestellen. Met de code 101010 heb je altijd 10% extra korting op KeepersTalent.nl